Managed Netwerk

Het netwerk is de snelweg voor al uw data. Zonder een snel en stabiel netwerk, is er geen gegevensoverdracht mogelijk. RTX-iT heeft hoog gekwalificeerde medewerkers in dienst, die gespecialiseerd zijn in het ontwerp, aanleg en beheer van verschillende merken netwerken. Op basis van een aantal parameters adviseren wij u een netwerk wat optimaal aansluit op uw organisatie. Wat RTX-iT onderscheidt van anderen, is dat wij actief meedenken om uw investering zo laag mogelijk te houden en het rendement van IT zo hoog mogelijk. Zo zorgen wij voor tevreden klanten.

Bij een netwerk horen:

  • switches (verbinden van apparatuur op locatie)
  • routers (verbinding met Internet)
  • access points (WiFi)
  • firewalls (beveiliging)

Zonder eenmalige investering

Bij RTX-iT is het mogelijk om uw netwerk te vernieuwen zonder eenmalige investering. Wij inventariseren welke apparatuur nog hergebruikt kan worden en bepalen welke apparatuur nodig is, om de gewenste kwaliteit te kunnen bieden. Oude apparatuur voeren wij af en de nieuwe apparatuur bieden wij aan voor een vast bedrag per maand, inclusief beheer en garantie. Zo maakt u gebruik van de laatste technologie, zonder grote investering.

Overal zorgeloos werken met een door RTX-iT beheerd netwerk

RTX-iT Services verzorgt het beheer op afstand van alle netwerk apparatuur. Hierbij willen wij graag begrijpen welke bedrijfsprocessen kritisch voor u zijn. Wij monitoren dit 24x7 zodat de continuïteit van uw bedrijf geborgd is. RTX-iT neemt na opdracht alles uit handen, van inventarisatie, bestelling, configuratie tot oplevering en beheer. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvend voorstel?