Slimme RTX werkplek

Met onze diensten als RTX Werkplek, Managed Netwerk, back-up, disaster recovery en onze helpdesk blijft uw ICT-beheer up-to-date. Want dat is onze zorg. Wij nemen alles uit handen, ook de eventuele overstap van én naar een nieuw systeem. En al onze diensten zijn afzonderlijk af te nemen, zodat u gemakkelijk op- of afschaalt. U zit nooit vast aan een langdurig contract en krijgt altijd ondersteunende consultancy.

Als onderdeel van onze diensten is het volgende mogelijk:

  • Geautomatiseerde software uitrol
  • Monitoring
  • Patches en updates
  • Helpdesk 5x8 

Zo kunt u overal werken en mocht er iets mis gaan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Voordelen van de RTX werkplek

Schaalbaar en flexibel
Schaal eenvoudig op of af als er medewerkers bijkomen of weggaan. Je betaalt per maand per gebruiker of per device. Je hoeft dus geen investeringen te doen in servers op locatie en onvoorziene veranderingen zijn geen risico meer.

Veilig en betrouwbaar
We slaan je gegevens op in de cloud. Indien gewenst leveren we een geavanceerde back-up mee. Wij organiseren ook de veiligheid van je gegevens, met onze managed security oplossing.

One stop shop
RTX-iT biedt zowel IT als Telecom. We leveren graag het geheel aan je af, inclusief laptops, desktops, beeldschermen en alles wat nodig is voor een prettige werkomgeving.

Alleen A-merken
We doen zaken met grote spelers op de markt, zoals Microsoft, Cisco en KPN. Wij kijken hierbij altijd naar wat voor jou de beste oplossing is en zijn onafhankelijk in onze keuze hierin.

Beste prijs/kwaliteit verhouding
Samen met u, zoeken we naar de beste en meest kost-efficiente oplossing zoals u van RTX-iT gewend bent. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvend voorstel?