Over RTX-iT

Door vele jaren ervaring bij verschillende IT-leveranciers, werd de organisatie waar wij werkten overgenomen. De cultuur en klantgerichtheid veranderde, wat een mooi moment is geweest om RTX-iT op te richten. 

De ambitie van RTX-iT is organisaties helpen om uit IT te halen. Gezien onze technische achtergrond, hebben wij focus op kwaliteit, techniek en het bieden van een passende oplossing. Wij willen voor onze klanten geen leverancier zijn, maar een onderdeel- en verlengstuk van de eigen organisatie. Doordat we een groot aantal klanten bedienen, kunnen we dit meer schaalbaar en efficiënter dan veel eigen IT-afdelingen. Wij verzorgen innovatieve oplossingen op het gebied van ICT infrastructuur, Datacenter diensten, online werkplekken en VoIP telefonie. 

Wij zorgen dat iT voor jou werkt, eerlijk en betrouwbaar

Teamwork binnen RTX-iT en met de klant is hierbij het uitgangspunt. Kan het anders, beter en wellicht goedkoper dan zullen wij dit zeker adviseren. Wij denken vanuit de klantbehoefte, waar ICT een noodzaak is die veel efficiëntie kan brengen maar ook niet de hoofdzaak is. Dit begrijpen wij en graag slaan we de brug tussen techniek en de meerwaarde die dit heeft voor uw organisatie. Samen met ons team en onze klanten werken aan het continue verbeteren van uw bedrijfsprocessen door slimme IT-oplossingen toe te passen.

Wij bieden hierbij onderscheidende managed diensten:

RTX-iT volgt actief de ontwikkelingen in de markt en zal nieuwe oplossingen die beter presteren (prijs/kwaliteit), na een uitgebreide analyse, in haar portfolio nemen. Dit zorgt voor veel dynamiek en medewerkers van RTX-iT hebben veel aandacht voor het uitbreiden van hun technische kennis. Zo kunnen we de kwaliteit leveren waar wij voor staan. 

Komt u met ons kennismaken en een kop koffiedrinken? We laten graag zien hoe u ICT voor uw organisatie kan laten werken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

RTX-hq
RTX-hq