Aanpak

De naam RTX-IT is opgebouwd uit Receive (R) – Transmit (TX). Het laat zien dat we een technisch dienstenprovider zijn met veel aandacht voor eerst goed en degelijk inventariseren en luisteren (receive) en daarna past adviseren (transmit). Zo ontvangt u het beste advies, wat optimaal aansluit bij uw organisatie.

Neemt u contact met ons op, dan volgen wij de volgende stappen:

  1. Wij inventariseren hoe de organisatie en de huidige ICT omgeving eruit zien en vertalen dit naar een technische blauwdruk. Bij een totaalplan, nemen we alle onderdelen van onze oplossingen hierin mee. Wij denken hierbij actief mee over kostenbesparing en kwaliteitsverbetering.
  2. Vervolgens adviseren wij welke veranderingen doorgevoerd zouden kunnen worden. Bestaande ICT die nog goed is en werkend, hoeft vaak niet vervangen te worden. Wel nemen we het als dit mogelijk is, graag onder beheer want de ICT betrouwbaarheid is zo sterk als de zwakste schakel. 
  3. Op basis van deze informatie wordt er door u besloten wat te doen en volgt er een finaal voorstel. Dit voorstel kan bestaan uit onderdelen die u zelf aanschaft, wij voor u aanschaffen en doorberekenen  of een voorstel waarbij alle kosten zijn omgewerkt naar een prijs per maand. Zo kiest u wat het beste aansluit op uw financiële situatie. 
  4. Hierna werken wij een technisch migratieplan uit met een tijdsplanning en implementeren wij voor een naadloze overgang.
  5. Afhankelijk van uw situatie volgt hierna training en overdracht. Specifieke trainingen voor bijvoorbeeld MS Office of OnlyOffice, kunnen wij via partners verzorgen.
  6. U heeft geen omkijken meer naar uw ICT. Die werkt voor u en u kunt zich richten op uw onderneming. Het beheer verzorgen wij, zodat alles up-to-date blijft. Graag plannen we hier een periodiek gesprek over in. Ook ontvangt u wekelijks een uptime rapport, zodat u snel zelf kan vaststellen of er verbeteringen mogelijk zijn.
  7. Zijn er na de implementatie vragen of onduidelijkheden? Wij zijn goed bereikbaar. Alle informatie over uw situatie is beschikbaar bij onze support-afdeling, zodat er vaak direct antwoord gegeven kan worden of acties gestart om problemen te verhelpen.

RTX-IT, wij zijn uw ICT afdeling.