OnlyOffice

RTX-IT kent veel MKB-ers en weet hoe belangrijk kosten zijn voor u. Kosten van applicaties kunnen flink oplopen, zeker als u geen tijd heeft om dagelijks na te gaan of de software wel (goed) gebruikt wordt.

Daarom hebben wij een alternatief voor de applicaties die medewerkers het meeste gebruiken en zijn distributeur/reselller van OnlyOffice in Nederland. OnlyOffice laat zich het best omschrijven als een mix van Office365 en Google Suite, gericht op samenwerken en online. OnlyOffice bevat: mail, kalender, documenten, spreadsheet, presentatie, CRM en projecten.

“Office applicaties voor de helft van de kosten”

OnlyOffice is een volwaardige office-omgeving die zich onderscheidt van andere MS Office alternatieven doordat het het beste aansluit op Microsoft. Hierdoor kunt u documenten die u ontvangt en gemaakt zijn in MS Office, aanpassen en wegschrijven naar MS Office formaat (pptx, docx, xsls). Ook lijkt de OnlyOffice erg op de Microsoft interface, waardoor gebruikers meteen van start kunnen.

Oorspronkelijk is OnlyOffice ontwikkeld in Letland en wordt nu gebruikt door meer dan 7M gebruikers wereldwijd, welk aantal jaarlijks verdubbeld. 

OnlyOffice werkt perfect vanuit een browser, maar heeft ook desktop applicaties voor de meest gebruikte platforms. Een belangrijk verschil met MS Office is extra applicaties zoals CRM, Projecten en …

RTX-IT heeft OnlyOffice biedt OnlyOffice vanuit ons Nederlandse datacenter aan, zodat een aantal beperkingen in OnlyOffice opheven zijn. Zo bieden wij support, draait het op een hoog-beschikbare server omgeving, worden er automatisch backups gemaakt en beantwoorden wij gebruikersvragen. Ook koppelen wij OnlyOffice aan uw domein en zorgen voor de benodigde beveiliging.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of demo.

Voor meer informatie over OnlyOffice, bekijk de OnlyOffice website
Voor meer informatie over OnlyOffice, bekijk de OnlyOffice website

Lees meer

Bekijk deze video. The world's #1 online editors
Bekijk deze video. The world's #1 online editors

Vrijblijvend voorstel?